Een vliegende start barstend van de kwaliteit

Tijdens zijn opleiding en tot lang daarna deed eigenaar Harm van Nunen ervaring op in de interieurbouw. Bij elke werkgever besefte Harm dat de klantbenadering en de geleverde kwaliteit beter zou kunnen. Precies daarom startte Harm in 2011 zijn eigen bedrijf in Best.
Lokaal, betrokken en altijd vak- en maatwerk. Het motto van Harm was, is en blijft: “zeg wat je doet en doe wat je zegt!”

Gegroeid zonder in te leveren op vakmanschap

Inmiddels is de eenmanszaak van Harm uitgegroeid tot een ware organisatie. Een team specialisten werkt dagelijks aan de bouw van jouw droominterieur op maat. Geen stropdassen, wel een serieuze aanpak. Geen keuzemenu, maar altijd een medewerker aan de lijn. Een ware toonzaal met materialen, alle ruimte voor een rustig adviesgesprek en een grote productiehal.
Alles bij Van Nunen Interieurbouw & Keukens gebeurt in eigen beheer. Het adviesgesprek, de begeleiding in jouw keuzes, de metingen en calculaties, de productie, het plaatsen van het interieur en de nazorg.

Wij begrijpen hoe belangrijk interieur is, wat het doet en dat het goed moet zijn. 

Betrokkenheid en het beste maatwerk

Wij houden de lijnen kort en strak. We spreken jouw taal. Of het nu gaat om een groot zakelijk project of het plaatsen van een enkele kastenwand in een woonhuis, wij nemen alles even serieus. We denken mee tot in detail en dat kan alleen als we precies weten wat jouw wensen zijn.

Ideeën opdoen en advies inwinnen

Om je een idee te geven over het werk wat verrichten, vind je een impressiepagina op de website. Voor een indruk op specifieke projecten, is de projectpagina opgemaakt. Natuurlijk ben je van harte uitgenodigd om ons een bezoek te brengen of om contact met ons op te nemen voor het maken van een kennismaking en adviesgesprek.